Logo Asociatia Anais
Iti multumim anticipat!
Persoane fizice

Vrei sa ne fii alaturi?

Completeaza Cererea privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii si asimilate salariilor 230 (imagine) si alege sa redirectionezi cei pana la 2% catre Asociatia ANAIS. Sustine astfel proiectele noastre sociale si fii alaturi de cei aflati in nevoie. Atentie poti solicita direcţionarea acestei sume către o singură entitate nonprofit sau unitate de cult pentru anul fiscal incheiat.

Cum se completeaza?

Cu un click aici vei gasi Formularul 230 in format electronic impreuna cu un ghid de completare, daca doresti sa redirectionezi cei 2% catre noi vei avea nevoie de datele noastre pentru a completa la rubrica “Sustinerea unei entitati nonprofit/unitati de cult”.

Acestea sunt: Cod de identificare fiscala: 29523440 / Denumirea: ASOCIATIA ANAIS / Cont bancar: RO02 ROIN 9104 0010 8985 RO02

Unde depun formularul completat?

Se depune la organul fiscal în a cărui rază teritorială aveti adresa unde aveti domiciliul, sau adresa unde locuieşte efectiv, în cazul în care aceasta este diferită de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal în România formularul poate fi depus la organul fiscal în a cărui rază teritorială se află sursa de venit. Formularul se depune în format hârtie, la registratura organului fiscal competent sau se comunică prin poştă cu confirmare de primire. Formularul se poate transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, în conformitate cu prevederile legale în vigoare. Gasesti adresele unitatilor fiscale aici sau le poti trimite la sediul nostru, pentru mai multe informatii ne puteti contacta la adresa contact@asociatia-anais.ro sau la numarul de telefon 0736.380.879.

Care este data limita?

Data limita de depunere a formularului la unitatea fiscala este 25 Mai, daca alegeti sa il trimiteti direct catre noi este bine sa o faceti pana in data de 20 Mai.

De ce sa redirectionezi cei 2%?

Acest lucru nu te costa nimic, daca nu alegi sa redirectionezi cei 2%, banii vor ramane statului.

descarca declaratia 230 (persoane fizice)
Datele noastre

Cod de identificare fiscala: 29523440 / Denumirea: ASOCIATIA ANAIS
Cont bancar: RO02 ROIN 9104 0010 8985 RO02

Persoane juridice

Toti agentii economici au posibilitatea de a redirectiona o parte din impozitul pe profit catre organizatiile neguvernamentale ce desfasoara activitati sociale ce vin in spijinul comunitatii. Baza legală care va permite sa faceti acest lucru este Cod Fiscal prin prevederile art. 21 alineatul (4) litera p):

Următoarele cheltuieli nu sunt deductibile:

p) cheltuielile de sponsorizare şi/sau mecenat şi cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cei care acordă burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente în limita minimă precizată mai jos:

1. 3 la mie din cifra de afaceri; pentru situaţiile în care reglementările contabile aplicabile nu definesc indicatorul "cifra de afaceri" această limită se determină potrivit normelor;
2. 20% din impozitul pe profit datorat.

Decizia dumneavostra ne va ajuta sa sprijinim beneficiarii asociatiei oferindu-le atat servicii specializate de indrumare si consiliere sociala, consiliere juridica si psihologica cat si sprijin material constand in produse alimentare, produse de curatenie, jucarii si dulciuri pentru mamele si copiii ce provin din familii defavorizate.

Pentru familiile aflate in dificultate orice ajutor reprezinta un sprijin major.

Banii reprezinta cea mai utila forma de ajutor. Fiecare proiect implica persoane care au nevoi specifice si necesita ajutor de natura diferita, de la caz la caz. Banii ne permit sa gestionam resursele personalizat pe fiecare caz in parte, luand deciziile de alocare a acestora evaluand cel mai scurt drum pentru solutionarea problemei. Iti punem la dispozitie metode diverse de transmitere a banilor si nu uita ca orice suma este mai mult decat binevenita!

plateste cu cardul
orice suma

Poti decide destinatia banilor in functie de proiectul cu care simpatizezi si pe care vrei sa il sustii. Alege „Actiuni caritabile si de sustinere” daca vrei sa ne lasi pe noi sa alegem destinatia banilor, in functie de prioritatea fiecarui proiect.

plateste cu ordin de plata
sau prin transfer bancar
RO02ROIN910400108985RO02 (Lei)
RO83ROIN910400108985EU01 (Euro)

Beneficiar: Asociatia ANAIS
Calea Mosilor 256, Sector 2, Bucuresti
CUI 29523440
Alege care vrei sa fie destinatia banilor tai prin exemplificarea in ordinul de plata la sectiunea detalii numele proiectului: alege din cele de mai jos.

plateste prin Paypal

Decide destinatia banilor in functie de proiectul cu care simpatizezi si pe care vrei sa il sustii. Alege „Actiuni caritabile si de sustinere” daca vrei sa ne lasi pe noi sa alegem destinatia banilor, in functie de prioritatea fiecarui proiect.

Ne poti ajuta bineinteles cu materiale*, haine*, medicamente*, alimente* si/sau bunuri de folosinta de scurta sau lunga durata*, donatiile le putem prelua noi daca ne lasi cateva detalii (* materialele si bunurile de scurta / lunga durata sa poate fi utilizate, hainele sa fie purtabile, curate si fara rupturi, alimentele si medicamentele sa nu fie in afara termenului de expirare):
Please wait...
Pentru ca numarul si amploarea proiectelor in care Anais este implicata este direct dependenta de resursele si banii pe care ii avem la dispozitie, ajutorul de orice natura este mai mult decat binevenit. Daca materialele prezente pe site nu ti-au raspuns la toate intrebarile sau vrei sa afli mai multe, ne poti lasa numele tau si un numar de telefon sau o adresa de email si te vom contacta in cel mai scurt timp:
Please wait...