Logo Asociatia Anais

Actiuni caritabile pentru familiile aflate in situatii deosebite

craciun

Cadouri de sarbatori, alimente, medicamente, campanie de informare si constientizare privind alimentatia specifica fiecarei varste, asigurarea medicamentelor necesare pentru prevenirea si tratarea diverselor afectiuni sau intarirea sitemului imunitar. Sunt cateva din actiunile pe care le-am facut sau ne propunem sa le facem in cadrul acestui proiect ai carui beneficiari sunt copii din familii foarte sarace atat material, cat si din punct de vedere al educatiei parintilor.

Un alt scop al acestui proiect este sa ajutam material copiii cu talente deosebite care provin din aceste familii.

Finantarea este asigurata doar din sponsorizari, donatii atat in bani cat si in produse alimentare si de uz casnic, materiale didactice, aparatura electronica si electrocasnica. Activitatile pe care ni le propunem se vor realiza in functie de fondurile pe care vom reusi sa le atragem.

Servicii

• Consiliere si indrumare
  • Sprijin material in limita posibilitatilor
  • Colectare de haine, produse electrocasnice, rechizite, etc in vederea distribuirii lor catre familiile nevoiase, in special femei si copii