Ieșire rapidă
Mergi la conţinutul principal

Lansare carte “Pantofii mamei”

Coperta cărții „Pantofii mamei” - Andrada MaranPe 17 iunie, la Centrul Socio-Cultural „Jean- Louis Calderon” al Primăriei Sectorului 2, a avut loc lansarea de carte „Pantofii mamei”, autoare Andrada Ingrid Maran. Andrada Maran, de profesie avocat, este o dragă colaboratoare a Asociației ANAIS și ne-a facut deosebită plăcere să o susținem în publicarea creațiilor sale poetice pline de nostalgie.

Andrada Ingrid Maran este un avocat cu suflet de poet, absolvind Facultatea de Drept din cadrul Universității București în 1995. A început să scrie versuri în timpul liceului, participand la cenaclul “Săgetatorul” condus de Tudor Opriș. A publicat versuri în revista „Luceafărul” și diverse articole în mai multe publicații de profil.

Autoarea Andrada Maran mai are publicate 3 volume de versuri: „Portret de Femeie” la editura Eminescu, „Al Cincilea Anotimp” la editura Semne și „Scrisori de dragoste și poeme de septembrie”, volum apărut la editura Semne.

Prin acțiunile și campaniilor noastre, ne propunem încurajarea celebrării și eliberării frumuseții în fiecare clipă, sub orice formă artistică sau emoțională ce te ajută să-ti descoperi resursele interioare, energia, și calea către un echilibru interior.

Ea are talentul noi ii dam aripile

Irina Georgiana TarauIrina Georgiana Tarau este un proiect educational, competitional, de promovare, ajutorare si de stragere de fonduri pentru sustinerea acesteia in vederea obtinerii de performante deosebite in domeniul artistic – balet calsic si contemporan, atat in Romania cat si ca reprezentanata a Romaniei la competitiile internationale.

Prin intermediul acestei talentate balerine dorim sa transmitem un mesaj pozitiv al Asociatiei, in indeplinirea scopului acesteia, de promovare a talentului, al reusitei in urma perseverentei, in crearea unui model de reusita personal demna de urmat. Imginea si talentul balerinei transmite pace, dezavuare a conflicului, promovare a frumosului uman, interior si exterior al succesului.