Mergi la conţinutul principal

 • Campania "Chocolate” marchează Ziua Mondială a Cancerului Ovarian

  În fiecare an, 8 mai este o zi foarte specială pentru femeile diagnosticate cu cancer ovarian. Este marcată la nivel internațional Ziua Mondială a Cancerului Ovarian, această boală care amenință viața multor femei din intreaga lume, un subiect tabu care este adus în atenția publicului.

  Astăzi este lansată campania "Chocolate” la nivel mondial la Berlin (German Ovarian Cancer Foundation) care va circula în special pe rețelele de socializare.

 • “My Time, Our Time” – campania despre cancerul la sân avansat, lansată în Parlamentul European

  Sursă: raportuldegarda.ro

  Campania de conștientizare „My Time, Our Time” a debutat pe 8 noiembrie cu o dezbatere la Parlamentul European, pe tema dificultăților de zi cu zi cu care se confruntă pacientele cu cancer la sân în stadiu avansat. La eveniment au participat europarlamentari, medici, reprezentanți ai companiilor farmaceutice și ai asociațiilor europene de pacienți.

 • Printre inimi si fluturi la Festivalul Femei pe Matasari 2017!

  Cu ocazia festivalului urban Femei pe Mătăsari, aflat la cea de-a 7-a ediție, în weekend-ul 27-28 mai am participat cu pernuțele lucrate de membrii echipei și voluntarii Asociatiei ANAIS împreuna cu doamnele înscrise la grupurile de suport din cadrul proiectului „Dincolo de diagnosticul de cancer”. Este pentru a doua oară când Asociatia ANAIS a participat la acest festival

  Standul nostru a fost decorat cu peste 100 de pernute in forma de inimi si fluturi pentru doritorii de frumos si pentru cei care au dorit sa sustina proiectul „Printre inimi si fluturi”.

 • Stiinta si emotie – dezbatere privind sanatatea femeii si implicatiile cancerului in randul acestora

  In data de 27.03.2017 reprezentante ale Asociatiei ANAIS au participat la conferinta-dezbatere ”Stiinta si emotie” alaturi de medici, paciente si alte reprezentante ale asociatiilor ce sprijina femeile diagnosticate cu cancer dar si jurnaliste.

  Discutiile informale au atins teme ca  implicatiile cancerului ovarian asupra sanatatii feminine si rolul factorului emotional in lupta cu boala.

 • Printre inimi si fluturi

  Saptamana aceasta au ajuns la Spitalul Municipal pernutele pentru doamnele diagnosticate cu diferite forme de cancer. Dorim ca aceste daruri sa le insenineze zilele si sa le fie cat mai utile.

  ”Printre inimi si fluturi” este o actiune derulata de Asociatia ANAIS alaturi de beneficiarele grupurilor de suport din cadrul proiectului”Dincolo de diagnosticul de cancer”. Le multumim beneficiarelor care s-au implicat de-a lungul timpului, studentelor de la Asistenta Sociala, Danei Grecu, sponsorilor si tuturor celor care ne-au fost alaturi.

 • ZIUA INTERNATIONAL DE LUPTA IMPOTRIVA CANCERULUI

  Astazi, 4 februarie, este ziua international de lupta impotriva cancerului. Aceasta zi este marcata la nivel international incepand cu 4 februarie 2000 cand se adopta Carta de la Paris, un document prin care statele semnatare se angajau sa depuna eforturi comune pentru depistarea si tratarea acestei maladii devenite principala cauza de deces in intreaga lume.

 • Redirectioneaza 2% catre Asociatia ANAIS

  Vrei sa ne fii alaturi?

  Completeaza Cererea privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii si asimilate salariilor 230 (imagine) si alege sa redirectionezi cei pana la 2% catre Asociatia ANAIS. Sustine astfel proiectele noastre sociale si fii alaturi de cei aflati in nevoie. Atentie poti solicita direcţionarea acestei sume către o singură entitate nonprofit sau unitate de cult pentru anul fiscal incheiat.

  Cum se completeaza?

 • "Inimi"

  In perioada 23 - 29 Noiembrie am distribuit pernute in forma de inima pacientelor diagnosticate cu cancer la san aflate la tratament la Spitalul Universitar Bucuresti.Voluntara noastra, Dana Grecu, s-a implicat in mod direct si s-a asigurat ca pernutele ajung la fiecare doamna.

  Multumim conducerii spitalului pentru ca ne-au permis sa oferim aceste produse lucrate de beneficiarele si de colectivul Asociatiei ANAIS pacientelor care se confrunta diagnosticul de cancer la san.

 • Conferinţei internaţionale de Asistenţă Socială - 3-4 Noiembrie 2016

  Joi 3 noiembrie reprezentanţii Asociaţiei ANAIS au susţinut în cadrul Conferinţei internaţionale de Asistenţă Socială - Social Work International Conference (SWIC) - workshopul intitulat ”Protecţia victimelor violenţei domestice. Experienţe din practica specialiştilor”.

 • Printre inimi si fluturi la Festivalul Femei pe Matasari!

  In week-end-ul 28-29 Mai am participat cu pernutele lucrate cu migala si entuziasm de membrii echipei Asociatiei ANAIS impreuna cu doamnele inscrise la grupurile de suport din cadrul proiectului „Dincolo de diagnosticul de cancer” la festivalul urban Femei pe Matasari. Este pentru prima oara cand Asociatia ANAIS a participat la acest festival  ajuns deja la cea de a  6-a ediție.