”Adult education to promote Relational Ability – Re-Ability” - Erasmus +

”Adult education to promote Relational Ability – Re-Ability” este un proiect Erasmus + finanțat de Comisia Europeană implementat de Asociația 3P (Padre Pino Puglisi) Societa Cooperativa Sociale din Italia împreună cu partenerii Asociația ANAIS (România), MTU NAISTE TUGI- JA TEABEKESKUS (Estonia) CONSORZIO TARTARUGA (Italia), Parents' Association "Step by Step" (Croația), SYNDESMOS MELON GYNAIKEION SOMATEION IRAKLEIOY KAI NOMOY IRAKLEIOY (Grecia). Activitățile proiectului se desfășoară pe o perioadă de 24 de luni (Septembrie 2020 – August 2022).

RE-ABILITY este un proiect de intervenție care vizează consolidarea abilităților socio-relaționale și emoționale ale femeilor victime ale violenței, găzduite în adăposturi, cu sau fără copii lor. Scopul final este îmbunătățirea abilităților parentale pentru a realiza o mai bună legătură între mamă și copii, pentru a stabili un nou echilibru și pentru a le oferi femeilor noi căi educaționale pentru a-și îmbunătăți competențele.