Anunț recrutare -  PSIHOLOG

Căutăm PSIHOLOG/PSIHOTERAPEUT (colaborator): o persoană empatică, caldă, cu inițiativă, care să se alăture echipei noastre începând cu 1 octombrie, la București. Principalul tău rol va fi să ne ajuți în sprijinirea femeilor victime ale violenței spre a face pasul spre o viață liniștită sau spre a se recupera după un abuz.

ANAIS este o asociație înființată la finalul anului 2011 și al cărei scop principal îl reprezintă promovarea, respectarea și apărarea drepturilor femeilor, copiilor și tinerilor. Asociația își propune să acționeze pentru modificarea politicilor și legislației în beneficiul femeilor. Activăm în vederea sprijinirii victimelor violenței domestice  prin dezvoltarea de servicii și implicare la nivel de politici publice în domeniu.

Responsabilități:

-       Oferirea de servicii psihologice (consiliere psihologică/psihoterapie, ) beneficiarelor organizației

-       Intervenție în cazurile de violență domestică (a cunoaște fenomenul, prevenire, stabilizare și recuperare după o relație toxică)

-       Analiza riscurilor

-       Stabilirea programului de intervenție

-       Poți realiza un plan individual al fiecărei beneficiare prin care vei înregistra evoluția fiecărui caz

-       Respectarea codului deontologic al profesiei de psiholog

-   Realizarea rapoartelor de caz

Ești omul potrivit dacă:

-       Ești înregistrată în Colegiul Psihologilor din România și ai drept de liberă practică în calitate de autonom (experiență de lucru minim 2 ani)

-       Ai experiență de lucru cu cazurile de violență domestică sau alte cazuri sociale

-   Ești pasionată de mediul ONG

-       Vrei să lucrezi într-un mediu în care te poți consulta cu alți specialiști în domeniu pentru a face schimbări pe termen lung în viața beneficiarilor

-       Pui accent în munca ta pe confidențialitatea și siguranța persoanelor cu care lucrezi

În schimb, noi îți oferim:

-    Un loc de muncă prietenos, un cabinet psihologic ce oferă intimitate, căldură, liniște

-    Program de lucru flexibil, stabilit în baza acordului cu beneficiarii

-    Posibilitatea de a lucra într-o echipă implicată și responsabilă

-    Experiențe de formare naționale și internaționale

-    Sesiuni de intervizare a cazurilor cu care lucrezi, alături de echipa ANAIS

Cum aplici:

Te rugăm să trimiți CV-ul tău (care să includă datele de contact a două referințe – număr de telefon și adresă de e-mail – poate să fie vorba și de un client/clientă mulțumit(ă)), însoțit de o scrisoare de intenție în care să explici cum întrunești criteriile de mai sus, prin email, la adresa [email protected] cu mențiunea la subiectul emailului ”Recrutare psiholog”, până la data de 25 septembrie, ora 23:59.  Te rugăm să menționezi în email și numărul tău de identificare COPSI.