Ieșire rapidă
Mergi la conţinutul principal

Campania “19 zile de prevenire a abuzurilor și violențelor asupra copiilor și tinerilor”

 

Federația Internațională a Comunităților Educative –Secțiunea România a lansat Campania – “19 zile de prevenire a abuzurilor și violențelor asupra copiilor și tinerilor”, iar Școala Gimnazială Româno-Finlandeză, înscrisă în Campanie, beneficiază și de sprijinul specialiștilor/colaboratorilor Asociației ANAIS în realizarea unora dintre temele propuse.

Abuzul sexual asupra minorilor a fost una dintre temele susținute de către specialistul Asociației ANAIS, însă elevii au beneficiat și de mărturia unei victime, care în copilărie a fost abuzată sexual de către un membru al familiei sale.

De această dată întâlnirile au depășit perioada de timp alocată întrucât copiii au adresat o avalanșă de întrebări la care au primit răspuns dar și asigurarea că invitata va reveni pentru încă o discuție cu aceștia.

Asociația ANAIS va realiza și alte teme din cadrul Campaniei împreună cu elevii Școlii Gimnaziale Româno-Finlandeze.

Adaugă comentariu nou

HTML limitat

  • Puteți alinia imagini (data-align="center"), dar și videouri, citate, ș.a.m.d.
  • Puteți adăuga legendă imaginilor (data-caption="Text"), dar și video-urilor, citatelor și așa mai departe.
  • You can use shortcode for block builder module. You can visit admin/structure/gavias_blockbuilder and get shortcode, sample [gbb name="page_home_1"].
  • You can use shortcode for block builder module. You can visit admin/structure/gavias_blockbuilder and get shortcode, sample [gbb name="page_home_1"].