Campanie NALU underwear - The GOOD Bodysuit

NALU underwear a decis sa vina alaturi de Asociatia ANAIS si sa o sustina in activitatile de prevenire si combatere a violentei in familie.

NALU underwear si BE KIND FOR REAL (http://bekindforreal.org) s-au alaturat si impreuna au creat un produs pe care l-au denumit ”The good Bodysuit”, profitul obtinut din vanzarea acestui produs vor fi directionate catre Asociatia ANAIS pentru a contribui la furnizarea de servicii specializate pentru victimele violentei in familie.

Mesajul pe care acestia il transmit este de a fi si de cauta bunatate, blandete. De a cauta aceste calitati atunci cand alegem un partener alaturi de care vrem sa ne petrecem viata, de a fi buni cu noi insine,

Mai multe informatii legate de campania ”The good Bodysuit” si produsul creat gasiti pe site-ul naluunderwear.com.