Campanie organizata de Politia Capitalei si Asociatia ANAIS pe tema "Prevenirea si combaterea violentei in familie - Ordinul de protectie"

In perioada 2-4 iulie 2013, la sediul Politiei Capitalei s-a desfasurat sesiunea de dezbateri pe tema “ Prevenirea si combaterea violentei in familie- Ordinul de protectie”. Evenimentul a avut un caracter informativ pentru organele de politie si a fost sustinut de catre Asociatia ANAIS. La dezbatere au luat parte reprezentanti si angajati ai Politiei Capitalei, reprezentanti ai Asociatiei ANAIS si ai Directiei de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti si un judecator invitat. Dezbaterile au vizat emiterea, executarea si supravegherea ordinelor de protectie avand la baza Legea 217/2003 republicata.