Campanie sprijinită de Rețeaua VIF

Ambasadele în România a paisprezece state și Reprezentanța Comisiei Europene în România au început astăzi, 25 noiembrie – Ziua Internațională a Luptei Împotriva Violenței Asupra Femeilor și Fetelor – o campanie media pentru conștientizarea seriozității fenomenului. Campania se va desfășura în cele cele 16 zile de activism ce urmează și poate fi urmărită pe paginile lor de facebook.

25 November is the International Day for the Elimination of Violence against Women! Violence against women and girls is a global problem and a violation of fundamental human rights. To help bring attention to this, the UN dedicates the next 16 days to #orangetheworld activism.
During these days of activism, the Embassies in the picture below will #spreadtheword by launching a video on their country’s efforts to eradicate violence and create a #generationequality. If you want to know more, you can follow:
@Embassy of Denmark in Romania
@Norwegian Embassy in Bucharest
@Embassy of Slovenia in Bucharest
@Ambasada Israelului în România
@Embassy of Finland in Bucharest – Ambasada Finlandei din Bucureşti
@Ambasada Suediei din Bucureşti / Sveriges ambassad i Bukarest
@Austrian Embassy Bucharest
@Ambassade de France en Roumanie
@Reprezentanța Comisiei Europene în România
@Ambasada Germaniei Bucureşti
@Irish Embassy Bucharest