Centrul de consiliere pentru prevenirea și combaterea violenței în familie - ales ca și model de bună practică

Ministerul Muncii și Justiției Sociale a organizat concursul „100 de exemple de bune practici în serviciile sociale din România” dedicat furnizorilor publici și privați de servicii sociale din România, în contextul anului aniversar al Centenarului Marii Uniri, anul în care România aniversează 100 de ani de la înființarea statului național unitar român.
Asociația ANAIS se numără printre cele 100 de servicii sociale desemnate câștigătoare, astfel ”Centrul de consiliere pentru prevenirea și combaterea violenței în familie” a fost ales ca și model de bune practici in domeniul în care activează asociația.