Ieșire rapidă
Mergi la conţinutul principal

Conferința Regională pentru Europa Centrală și de Est ”Promovarea legilor eficiente pentru eliminarea și violenței împotriva femeilor”

În perioada 12-14 iunie a.c. a avut loc în București Conferința Regională pentru Europa Centrală și de Est cu tema ”Promovarea legilor eficiente pentru eliminarea și violenței împotriva femeilor” (Making laws work to end violence against women and girls) în cadrul căreia au participat reprezentanți ai ONG-urilor, parlamentari și reprezentanți ai guvernelor din 20 de țări.

Participanții au prezentat exemple de bune practici din țările lor și s-au adus în discuție teme importante precum importanța colaborării multisectoriale în implementarea legilor cu privire la violența împotriva femeilor, răspunsul sistemului de justiție civilă și penală la violența împotriva femeilor dar și nevoia de servicii specializate pentru victimele violenței în familie și violenței sexuale și cadrul legislativ național și internațional privind prevenirea și combaterea violenței asupra femeilor.

Conferința a fost organizată de Global Rights for Women, Vital Voices, Uniunea Inter Parlamentară și Camera Deputaților din România.

Asociația Anais a luat parte la acest eveniment ca participant și a sprijinit partenerii de la organizația Global Rights for Women cu logistica necesară.

Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă.

Mai multe fotografii de la conferința aici.

Adaugă comentariu nou

HTML limitat

  • Puteți alinia imagini (data-align="center"), dar și videouri, citate, ș.a.m.d.
  • Puteți adăuga legendă imaginilor (data-caption="Text"), dar și video-urilor, citatelor și așa mai departe.
  • You can use shortcode for block builder module. You can visit admin/structure/gavias_blockbuilder and get shortcode, sample [gbb name="page_home_1"].
  • You can use shortcode for block builder module. You can visit admin/structure/gavias_blockbuilder and get shortcode, sample [gbb name="page_home_1"].