Ieșire rapidă
Mergi la conţinutul principal

Conferinţei internaţionale de Asistenţă Socială - 3-4 Noiembrie 2016

Joi 3 noiembrie reprezentanţii Asociaţiei ANAIS au susţinut în cadrul Conferinţei internaţionale de Asistenţă Socială - Social Work International Conference (SWIC) - workshopul intitulat ”Protecţia victimelor violenţei domestice. Experienţe din practica specialiştilor”. În cadrul workshop-ului s-au purtat discuţii despre cadrul legislativ actual privind drepturile victimelor violenţei domestice, serviciile specializate pentru victimele violenţei domestice existente, a fost proiectat un scurt film cu mărturii ale victimelor violenţei domestice realizat de Reţeaua naţională pentru prevenirea şi combaterea violenţei împotriva femeilor, din care face parte şi asociaţia. Participanţii au primit materiale informative, au adresat întrebări şi au lucrat un exerciţiu practic cu tema “Pune-te în situaţia unei victime a violenţei domestice”.

Pe toată durata conferinţei Asociaţia ANAIS a fost prezentă cu expoziţia "Printre inimi şi fluturi", astfel participanţii au aflat de existenţa proiectului „Dincolo de diagnosticul de cancer” prin care oferim femeilor diagnosticate cu cancer la sân sau cancer de col uterin posibilitatea de a participa la şedinţe de psihoterapie în cadrul grupurilor de suport Frumoasele produse, perne în formă de inimă şi fluture, realizate de echipa asociaţiei împreună cu participantele la grupurile de suport au fost prezentate şi promovate la expoziţie.

Le mulţumim organizatorilor pentru oportunitatea oferită iar studenţilor voluntari le mulţumim că ne-au ajutat pe durata celor două zile şi pentru că se implică în activităţile asociaţiei.

Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă..

 

Adaugă comentariu nou

HTML limitat

  • Puteți alinia imagini (data-align="center"), dar și videouri, citate, ș.a.m.d.
  • Puteți adăuga legendă imaginilor (data-caption="Text"), dar și video-urilor, citatelor și așa mai departe.
  • You can use shortcode for block builder module. You can visit admin/structure/gavias_blockbuilder and get shortcode, sample [gbb name="page_home_1"].
  • You can use shortcode for block builder module. You can visit admin/structure/gavias_blockbuilder and get shortcode, sample [gbb name="page_home_1"].