Ieșire rapidă
Mergi la conţinutul principal

Conventia de la Istanbul intra in vigoare la 1 august 2014

Conventia de la Istanbul intra in vigoare la 1 august 2014. Acesta este un reper important in istoria Miscarii Femeilor si mai ramân multe de facut pentru a imbunatati situatia femeilor supravietuitoare violentei si a copiilor lor.

Pe 1 august 2014, Conventia de la Istanbul va intra in vigoare. Pentru WAVE si toate punctele ei focale si parteneri, evenimentul care urmeaza este o realizare extraordinara in istoria Miscarii Femeilor. Conventia de la Istanbul este primul instrument cu adevarat cuprinzator la nivel european care abordeaza violenta impotriva femeilor. De la inceputul lunii iulie 2014, 13 de tari au ratificat deja Conventia, si 25 au semnat-o. Intrarea in vigoare a Convenţiei este un pas important, si este nevoie o implementare puternica si un angajament al statelor membre de a lucra eficient in vederea prevenirii si combaterii violentei impotriva femeilor si a copiilor lor.

Imaginea a fost ștearsă.Comunicat de presa: Conventia de la Istanbul

Adaugă comentariu nou

HTML limitat

  • Puteți alinia imagini (data-align="center"), dar și videouri, citate, ș.a.m.d.
  • Puteți adăuga legendă imaginilor (data-caption="Text"), dar și video-urilor, citatelor și așa mai departe.
  • You can use shortcode for block builder module. You can visit admin/structure/gavias_blockbuilder and get shortcode, sample [gbb name="page_home_1"].
  • You can use shortcode for block builder module. You can visit admin/structure/gavias_blockbuilder and get shortcode, sample [gbb name="page_home_1"].