Ieșire rapidă
Mergi la conţinutul principal

Crosul egalitatii de sanse

Sâmbătă, 18 iunie 2016, în București a avut loc „Crosul egalității de șanse” în Parcul „Alexandru Ioan Cuza” (IOR) la care echipa Asociației ANAIS a participat activ susținând egalitatea de șanse de la Start la Finish!

„Crosul egalității de șanse” a fost organizat de Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați (ANES) şi OMV Petrom iar evenimentul face parte din seria acțiunilor organizate în vederea îndeplinirii angajamentelor asumate de România în cadrul campaniei HeForShe, inițiată de către UN Women. Campania HeForShe are drept scop implicarea bărbaților în susținerea acțiunilor care promovează egalitatea de gen, combaterea violenței împotriva femeilor și a stereotipurilor privind competențele femeilor.

La cros au participat sute de oameni de toate vârstele ce au alergat împreună, parcurgând traseul de 4 km și promovând egalitatea de șanse ca un drept fundamental al fiecărei persoane.

Asociația ANAIS a primit o distincție din partea ANES pentru sprijin și solidaritate în egalitate.

[gallery link="file" size="large" ids="2210,2209,2208,2207"]

Adaugă comentariu nou

HTML limitat

  • Puteți alinia imagini (data-align="center"), dar și videouri, citate, ș.a.m.d.
  • Puteți adăuga legendă imaginilor (data-caption="Text"), dar și video-urilor, citatelor și așa mai departe.
  • You can use shortcode for block builder module. You can visit admin/structure/gavias_blockbuilder and get shortcode, sample [gbb name="page_home_1"].
  • You can use shortcode for block builder module. You can visit admin/structure/gavias_blockbuilder and get shortcode, sample [gbb name="page_home_1"].