Distincția ”Cel mai bun partener” primită de Asociația ANAIS la evenimentul de deschidere a ”Săptămânii prevenirii criminalității”

Astăzi, 2 Octombrie 2017, în cadrul evenimentului de deschidere a Săptămânii prevenirii criminalității organizat de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București Asociația ANAIS a primit distincția de ”Cel mai bun partener” alături de alte organizații implicate în activitățile de prevenire de pe raza Municipiului București.

Este al trei-lea an când Asociația ANAIS primește această distincție din partea DGPMB.

Încă de la începutul activității noastre Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a fost un partener care ne-a susținut și care ne-a asigurat de întrega lor colaborare, astfel prin eforturi comune reușim să ajungem cu informații și materiale informative direct la persoanele aflate în nevoie, victime ale  violenței în familie.

Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă.