Doneaza cu AVON!

Ne poti ajuta sa sprijinim victimele violentei in familie prin intermediul produselor AVON. Achizitioneaza un produs social cu simbolul infinitului (Campania Respectului) direct de la un reprezentant Avon sau prin comanda on-line pe www.avon.ro. Ceea ce trebuie sa faci dupa achizitionare este simplu, intra pe platforma www.doneazacuavon.ro sectiunea „vezi proiecte” si da click pe proiectul „Stop violentei in familie!” inscrie acolo codul de donatie de pe ambalaj iar noi iti vom fi recunoscatori.
Va asteptam sa ne fiti alaturi in sprijinirea victimelor violentei in familie, sa le intindem impreuna o mana de ajutor si sa le dam sansa de a avea o viata mai buna.

Si tu poti fi alaturi de noi!

Toti agentii economici au posibilitatea de a redirectiona o parte din impozitul pe profit catre organizatiile neguvernamentale ce desfasoara activitati sociale ce vin in spijinul comunitatii. Baza legală care va permite sa faceti acest lucru este Cod Fiscal prin prevederile art. 21 alineatul (4) litera p):
“Următoarele cheltuieli nu sunt deductibile:

p) cheltuielile de sponsorizare şi/sau mecenat şi cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectuează sponsorizări şi/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificările şi completările ulterioare, şi ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi cei care acordă burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente în limita minimă precizată mai jos:

1. 3 la mie din cifra de afaceri; pentru situaţiile în care reglementările contabile aplicabile nu definesc indicatorul "cifra de afaceri" această limită se determină potrivit normelor;
2. 20% din impozitul pe profit datorat.”

Decizia dumneavostra ne va ajuta sa sprijinim beneficiarii asociatiei oferindu-le atat servicii specializate de indrumare si consiliere sociala, consiliere juridica si psihologica cat si sprijin material constand in produse alimentare, produse de curatenie, jucarii si dulciuri pentru mamele si copiii ce provin din familii defavorizate.

Pentru mai multe detalii despe activitatile desfasurate de Asociatia ANAIS va invitam sa vizitati site-ul nostru www.asociatia-anais.ro sau pagina de Facebook Asociatia ANAIS.
Pentru familiile aflate in dificultate orice ajutor reprezinta un sprijin major.