Ieșire rapidă
Mergi la conţinutul principal

”Facilitarea accesului femeilor migrante si solicitante de azil la informare și servicii medicale specializate privind prevenirea si depisatraea precoce a cancerului mamar și cervical”

 

În cadrul proiectului ”Facilitarea accesului femeilor migrante si solicitante de azil la informare și servicii medicale specializate privind prevenirea si depisatraea precoce a cancerului mamar și cervical” realizat cu sprijinul Consiliul National Roman pentru Refugiati și UNHCR un număr de 32 de femei cu statut de refugiat pe teritoriul României au beneficiat de analize si investigații medicale și consultații de specialitate ca măsură de prevenire și depistare precoce a cancerului cervical și mamar.

O parte dintre aceste femei au participat și la sesiuni de informare despre sănătatea feminină și reproductivă. Moașa, Adina Păun, le-a vorbit despre cât de importantă este prevenția și depistarea precoce a cancerului de col uterin și a cancerului la sân dar și despre alte aspecte importante pentru sănătatea lor.

Ne bucurăm că împreună am reușit să le oferim acestor femei accesul la investigații medicale și la sesiuni tematice de informare. Interpretele au jucat un rol deosebit de important pe tot parcursul proiectului și sunt cele care au facilitat interacțiunea dintre beneficiare și clinica medicală atât pentru realizarea programărilor cât și în cadrul realizării procedurilor medicale.

Adaugă comentariu nou

HTML limitat

  • Puteți alinia imagini (data-align="center"), dar și videouri, citate, ș.a.m.d.
  • Puteți adăuga legendă imaginilor (data-caption="Text"), dar și video-urilor, citatelor și așa mai departe.
  • You can use shortcode for block builder module. You can visit admin/structure/gavias_blockbuilder and get shortcode, sample [gbb name="page_home_1"].
  • You can use shortcode for block builder module. You can visit admin/structure/gavias_blockbuilder and get shortcode, sample [gbb name="page_home_1"].