A fost lansată aplicația Bright Sky Ro

Fundația Vodafone România a lansat astăzi aplicația Bright Sky Ro, un instrument digital gratuit care vine în sprijinul victimelor violenței domestice, oferind asistență și informații utile persoanelor aflate într-o relație abuzivă sau celor care vor să ajute astfel de cazuri.

Conferința de lansare a fost ținută în mediul online și a fost moderata de Tudor Mușat. Printre invitați s-au numărat  Muriellle Lorilloux, CEO Vodafone România;  Andrew Noble, Ambasadorul Marii Britanii la București; Angela Galeța, Directorul Fundației Vodafone România; Luminița Popescu, Secretar de Stat, Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați; Olivia Vereha, Founding Partner Code4Romania; Simona Voicescu, Președintele Asociației Necuvinte; Irina-Margareta Nistor, critic de film și preşedinte onorific al Fundaţiei Vodafone România; Actrițele Oana Pellea, Mihaela Sârbu și Ada Condeescu.

Aplicatia Bright Sky cuprinde printre altele sfaturi pentru victime dar și pentru apropiații acestora, un jurnal în care pot fi trimise către o adresă de e-mail creată de victimă toate probele pe care aceasta le deține (înregistrări audio/video, fotografii, documente scanate), lista serviciilor și a centrelor de găzduire din vecinătate.

Salutăm inițiativa Fundației Vodafone România de a se alătura luptei împotriva violenței domestice.