"Inimi"

In perioada 23 - 29 Noiembrie am distribuit pernute in forma de inima pacientelor diagnosticate cu cancer la san aflate la tratament la Spitalul Universitar Bucuresti.Voluntara noastra, Dana Grecu, s-a implicat in mod direct si s-a asigurat ca pernutele ajung la fiecare doamna.

Multumim conducerii spitalului pentru ca ne-au permis sa oferim aceste produse lucrate de beneficiarele si de colectivul Asociatiei ANAIS pacientelor care se confrunta diagnosticul de cancer la san.

Pernele au facut obiectul actiunii “Printre inimi si fluturi” si au fost create in cadrul mai multor ateliere de lucru organizate la sediul asociatiei.

Povestea inimi - Conceptul dezvoltat de ABC Breast Care, plecand de la nevoia unei paciente, vine in sprijinul femeilor care au suferit intervenii chirurgiale de mastectomie si este un ajutor in perioada post operatorie si nu numai. Perna este special conceputa in forma de inima, astfel incat sa poata fi pusa la subrat fara a creea un disconfort. Rolul ei este de a ajuta doamna sa evite contactul intre brat si zona operata si de a-i oferi o pozitie cat mai confortabila.

Le dorim tuturor doamnelor multa sanatete si curaj iar in perioada urmatoare vom incerca sa ajungem si in alte locatii unde se afla internate sau la tratamnet doamne aflate in situatii similare.

Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă.