Invitat special la grupul suport - psihologul Liviu Chioreanu

"În cadrul grupurilor de suport organizate săptămânal de Asociația ANAIS, tematicile sunt diverse de fiecare dată, dinamica grupului este diferită și nevoile de înțelegere, acceptare, învățare sunt într-un ritm propriu.

Am văzut nevoia femeilor care au trecut prin relații abuzive, de a înțelege ce sunt Relațiile Sănătoase între un bărbat și o femeie. Săptămâna trecută l-am invitat alături de noi pe psihologul Liviu Chioreanu care ne-a vorbit despre relația sănătoasă între un bărbat și o femeie, granițele bine definite așteptările care se formează în relații. Pilonii de baza, rădăcinile iubirii în relația de cuplu. Am vorbit despre predominanțele femeilor și cele ale bărbatului, setările tradiționale, creativitatea femeii și oglinda Relației sănătoase.

Despre fericire, limitare, așteptare, sistem de valori oglinda emoțională, transformare, durere, transformate în resurse bine definite. Aceste subiecte se vor relua în grupul de suport pe care îl desfășuram săptămânal.”

Psihoterapeut Adela Szenteș