Lansare proiect ”Știu ce să fac!”

Asociația ANAIS cu sprijinul AVON Cosmetics România va implementa în perioada Ianuarie 2017 – August 2017 Proiectul ”Știu ce să fac!”.

Proiectul se adresează beneficiarelor ”Centrului de consiliere pentru prevenirea și combaterea violenței în familie” și vine în completarea pachetului de servicii oferit deja de către Asociația ANAIS și anume consiliere și îndrumare socială, consiliere psihologică, consiliere juridică, sprijin în redactarea documentelor juridice și asistare în fața instanței de judecată în vederea obținerii ordinului de protecție

Scopul proiectului este de a susține victimele violenței în familie și pe copiii lor, beneficiari ai Asociației ANAIS, în accesarea de servicii de specialitate de consiliere vocațională, dezvoltare personală și cursuri de pregătire profesională/ recalificare.