Ieșire rapidă
Mergi la conţinutul principal

Lucrarea: "Violenta domestica: interventia coordonata a echipei multidisciplinare:Manual pentru specialisti" disponibil acum si electronic

Pentru cei interesati de domeniul violentei domestice acum este disponibil manualul pentru specialisti  si in format electronic.

Manualul poate fi descarcat de pe site-ul Retelei pentru prevenirea si combaterea violentei impotriva femeilor http://violentaimpotrivafemeilor.ro/manual-pentru-speciali…/.

Lucrarea "Violenta domestica: interventia coordonata a echipei multidisciplinare: Manual pentru specialisti, coordonata de Gabriela Ela Dima si Iolanda Felicia Beldianu" este un instrument de lucru care se adreseaza in primul rand, tuturor categoriilor de specialisti care au responsabilitati in domeniul violentei in familie – asistenti sociali, psihologi, personal medical de urgenta, medicina legala, medici de familie, juristi, consilieri probatiune, ofiteri de politie, jandarmi. Manualul poate fi util si studentilor si masteranzilor in formare, celor care se pregatesc pentru acest domeniu sau domenii conexe, si nu in ultimul rand, chiar femeilor abuzate si agresorilor.

 

Adaugă comentariu nou

HTML limitat

  • Puteți alinia imagini (data-align="center"), dar și videouri, citate, ș.a.m.d.
  • Puteți adăuga legendă imaginilor (data-caption="Text"), dar și video-urilor, citatelor și așa mai departe.
  • You can use shortcode for block builder module. You can visit admin/structure/gavias_blockbuilder and get shortcode, sample [gbb name="page_home_1"].
  • You can use shortcode for block builder module. You can visit admin/structure/gavias_blockbuilder and get shortcode, sample [gbb name="page_home_1"].