Masa rotunda. Imbunatatirea implementarii Cap IV Ordinul de protectie

In zilele de 16 și 17 mai 2013 a avut loc „Masa rotunda Imbunatatirea implementarii Cap IV Ordinul de protectie din Legea 217/2003 Republicata”. Discuțiile au avut ca obiect rezultatele primului „Studiu Național privind implementarea ordinului de protectie”. La eveniment a participat si Asociatia ANAIS alaturi de un grupul de organizatii - Asociația Transcena, Grupul Roman pentru Apararea Drepturilor Omului, Centrul Parteneriat pentru Egalitate, Centrul FILIA, Asociatia FRONT, Asociația pentru Libertate și Egalitate de Gen – A.L.EG., Fundatia SENSIBLU, Asociatia Femeilor Impotriva Violentei – ARTEMIS CLUJ Evenimentul a fost realizat in parteneriat cu DPC - Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale și Persoanelor Varstnice si coordonat de catre Asociatia Transcena.