Ne gasiti la targul ”Gradina cu calatorii by Gradina cu artisti”

In weekend-ul 23-24 Septembrie va asteptam sa ne vizitati standul la targul ”Gradina cu calatorii” organizat de Gradina cu artisti.

Vom fi in Parcul Kiseleff cu produsele lucrate alaturi de beneficiarele noastre, perne in forma de inima si fluture, dar si cu cateva dintre lucrarile de arta donate de artiste in cadrul evenimentului de strangere de fonduri ”Femina INVICTA” organizat de Galeriille Carol si Asociatia ANAIS ce a avut loc in luna martie.

Va asteptam in numar cat mai mare!

Mai multe informatii despre targul la care participam, expozanti si alte ONG-uri gasiti pe pagina de Facebook a evenimentului Gradina cu calatorii by Gradina cu artistisi pe site-ul gradinacuartisti.ro.