ONGFest - Atelierul de fapte bune

Asociatia ANAIS a participat in week-endul 21-22 Mai la Festivalul ONGFest care s-a desfasurat in Parcul Herestrau. Alaturi de alte asociatii membre ale Retelei pentru prevenirea si combaterea violentei in familie am desfasurat activitati tematice si am oferit informatii vizitatorilor.
Corturile Ambasadei Norvegiei au avut ca tema "Stop violenta!"si impreuna cu Fundatia Sensiblu, Centrul Parteneriat pentru Egalitate, Asociatia E-romnja, Centrul FILIA, Asociatia Atena Delphi, Asociatia Transcena si Asociatia GRADO am incercat sa facem cunoscute activitatile retelei, sa promovam serviciile specializate pentru victimele violentei in familie si sa implicam vizitatorii in activitati practice menite sa contribuie la o mai buna intelegere a egalitatii de gen, a egalitatii de sanse si a problematicii violentei in familie.

Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă. Imaginea a fost ștearsă.