Ieșire rapidă
Mergi la conţinutul principal

Premiul special al Galei - Gala Premiilor Participarii Publice

 

Ieri ne-am adunat în fața Ministerului Afacerilor Interne alături de colegele noastre de la Centru FILIA pentru a participa la evenimentul organizat de CeRe în care a fost oferit premiul special al Galei - Gala Premiilor Participării Publice Asociației ANAIS, Centrul FILIA și Rețelei pentru prevenirea și combaterea violenței împotriva femeilor.

Premiul ne-a fost acordat tuturor pentru eforturile pe care le-am făcut și le facem de a face subiectul violenței domestice cât mai vizibil în societate, dar și în rândul administrației publice.

La eveniment au participat și Monaliza Cîrstea din partea Agenției Naționale Pentru Egalitate de Șanse pentru Femei și Bărbați, Subprefectul Capitalei – Florela-Antonela Ghiță, Prefectul Capitalei - Alin Bogdan Stoica, Aurelian Păduraru – Secretar de Stat al Ministerului Afacerilor Interne.

Puteți citi povestea acestui premiu în ziarul Galei, la pagina 12 -> https://cutt.ly/Yn3wo5d

Adaugă comentariu nou

HTML limitat

  • Puteți alinia imagini (data-align="center"), dar și videouri, citate, ș.a.m.d.
  • Puteți adăuga legendă imaginilor (data-caption="Text"), dar și video-urilor, citatelor și așa mai departe.
  • You can use shortcode for block builder module. You can visit admin/structure/gavias_blockbuilder and get shortcode, sample [gbb name="page_home_1"].
  • You can use shortcode for block builder module. You can visit admin/structure/gavias_blockbuilder and get shortcode, sample [gbb name="page_home_1"].