Prezentarea studiului la nivel national privind emiterea ordinelor de protectie

Pe data de 8 martie 2013, reprezentantii Asociatiei Anais, in calitate de parteneri, au participat alaturi de Asociatia TRANSCENA, ASOCIATIA A.L.E.G, Centrul FILIA, Asociatia FRONT, Asociatia GRADO, Asociatia ARTEMIS si Centrul Parteneriat pentru Egalitate la lansarea, in cadrul unei conferinte de presa, a rezultatelor raportului de monitorizare a implementarii ordinului de protectie pentru victimele violentei in familie, la un an de la adoptarea Legii 25 din 2012 (Legea 217 din 2003 revizuita) privind prevenirea și combaterea violenței in familie
Evenimentul de lansare a primului Studiu Național privind implementarea ordinului de protecție a avut loc vineri, 8 martie, ora 11.00, la Biblioteca Naționala a Romaniei, Sala Pergament.