Ieșire rapidă
Mergi la conţinutul principal

Redirectioneaza 2% catre Asociatia ANAIS

Vrei sa ne fii alaturi?

Completeaza Cererea privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii si asimilate salariilor 230 (imagine) si alege sa redirectionezi cei pana la 2% catre Asociatia ANAIS. Sustine astfel proiectele noastre sociale si fii alaturi de cei aflati in nevoie. Atentie poti solicita direcţionarea acestei sume către o singură entitate nonprofit sau unitate de cult pentru anul fiscal incheiat.

Cum se completeaza?

Cu un click aici vei gasi Formularul 230 in format electronic impreuna cu un ghid de completare, daca doresti sa redirectionezi cei 2% catre noi vei avea nevoie de datele noastre pentru a completa la rubrica “Sustinerea unei entitati nonprofit/unitati de cult”.

Acestea sunt: Cod de identificare fiscala: 29523440 / Denumirea: ASOCIATIA ANAIS / Cont bancar: RO02 ROIN 9104 0010 8985 RO02

Unde depun formularul completat?

Se depune la organul fiscal în a cărui rază teritorială aveti adresa de domiciliu, sau adresa unde locuieşti efectiv, în cazul în care aceasta este diferită de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal în România formularul poate fi depus la organul fiscal în a cărui rază teritorială se află sursa de venit. Formularul se depune în format hârtie, la registratura organului fiscal competent sau se comunică prin poştă cu confirmare de primire. Formularul se poate transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanţă, în conformitate cu prevederile legale în vigoare. Gasesti adresele unitatilor fiscale aici sau le poti trimite la sediul nostru, pentru mai multe informatii ne puteti contacta la adresa [email protected] sau la numarul de telefon 0736.380.879.

Care este data limita?

Data limita de depunere a formularului la unitatea fiscala este 25 Mai, daca alegeti sa il trimiteti direct catre noi este bine sa o faceti pana in data de 20 Mai.

De ce sa redirectionezi cei 2%?

Acest lucru nu te costa nimic, daca nu alegi sa redirectionezi cei 2%, banii vor ramane statului.

Poti descarca de mai jos Formularul 230 precompletat cu datele noastre.

Imaginea a fost ștearsă.

Adaugă comentariu nou

HTML limitat

  • Puteți alinia imagini (data-align="center"), dar și videouri, citate, ș.a.m.d.
  • Puteți adăuga legendă imaginilor (data-caption="Text"), dar și video-urilor, citatelor și așa mai departe.
  • You can use shortcode for block builder module. You can visit admin/structure/gavias_blockbuilder and get shortcode, sample [gbb name="page_home_1"].
  • You can use shortcode for block builder module. You can visit admin/structure/gavias_blockbuilder and get shortcode, sample [gbb name="page_home_1"].