Ieșire rapidă
Mergi la conţinutul principal

Sesiune de informare pentru cadrele didactice din cadrul Școlii Româno-Finlandeze

Astăzi la Școala Româno Finlandeză din București a avut loc o sesiune de informare a cadrelor didactice din învățământul primar cu privire la  tipurile de violență domestică relgementate în legislația internă precum și instrumentele de protecție în aceste cazuri. S-a discutat și despre modalitatea în care identificăm un copil care este victima violenței domestice și ce poate face un cadru didactic în aceasta situație.  Sesiunea a fost deschisă și interactivă, subiectul stârnind un real interes și preocupare în rândul participanților.

Astfel în 22 și 29 octombire se vor relua aceste sesiuni de informare, participanți fiind cadrele didactice ale  Școlii Româno-Finlandeze,  din învățământul gimnazial și liceal, dar și educatori și îngrijitori din cadrul Grădiniței Româno-Finlandeze.

Considerăm că este foarte important ca toți cei care lucrează/interacționează cu copiii să fie informați despre problematica, consecințele și modul de sancționare a actelor de violență domestică. 

Adaugă comentariu nou

HTML limitat

  • Puteți alinia imagini (data-align="center"), dar și videouri, citate, ș.a.m.d.
  • Puteți adăuga legendă imaginilor (data-caption="Text"), dar și video-urilor, citatelor și așa mai departe.
  • You can use shortcode for block builder module. You can visit admin/structure/gavias_blockbuilder and get shortcode, sample [gbb name="page_home_1"].
  • You can use shortcode for block builder module. You can visit admin/structure/gavias_blockbuilder and get shortcode, sample [gbb name="page_home_1"].