Ziua Prevenirii Violentei Domestice - marcata azi in Bucuresti

In cadrul “Saptamanii prevenirii criminalitatii” a fost marcata astazi “ziua prevenirii violentei domestice”.
Asociatia ANAIS impreuna cu Politia Municipiului Bucuresti si alte organizatii de profil – printre care se numara Asociatia ADRA- au participat cu materiale informative care vin in sprijinul victimelor violentei in familie. Actiunea a avut loc la Pasajul Universitatii unde pe langa un punct de informare a fost pusa in scena si o piesa de teatru, realizata dupa un caz real.
Prin aceasta actiune toti cei implicati au dorit sa transmita un mesaj cetatienilor cu privire la constientizarea fenomenului si modalitatile de prevenire a acestuia.
A combate un fenomen este dificil si aproape imposibil insa la indemana tuturor se afla “preventia”.